02-10-11

Trainen we nog eens samen ?

We zijn goed bezig ..........? Denk ik toch he . Maar als't gedacht al goed zit , dan zal't zo wel zijn zeker ? Dat ik nog altijd goed gevulde dagen heb , is niet anders dan vroeger . Wel iets minder gericht op het lopen en het maken van schema's , maar gewoon anders . Het maken van schema's en de hele toestand rond de webloglopers heb ik altijd zeer tof gevonden en zeer graag gedaan , maar keuzes  moeten nu eenmaal gemaakt worden . Toch zit ik soms wel even te denken om nog eens samen te lopen hier in mol voor hen die geinterreseerd zijn . Gene hele poech-pach , maar gewoon een toerke lopen van een 15 km en nadien iets drinken . En dat het traag lopen is , zal wel moeten want de snelheid zit er bij mij niet meer in zoals ooit geweest is . Wanneer is de vraag nog . Ik zat te denken aan zondag 16 oktober , maar ik moet nog even navragen of ik dan de douchen van de sporthal kan hebben .

Van een paar mensen weet ik al die die interessen hebben en er zeker zullen zijn als ik dit nog eens moest doen . 1 ding is zeker , of er nu 1 of 2 of .........weet ik veel hoeveel  er komen , ik zal die dag zeker lopen . Maar het zou fijn zijn de volledig uiteen gevallen bloggers nog eens samen te zien . 

 

laat even een reactie bij interessen ! 

De datum kan mogelijk nog aangepast worden naar een zaterdag als op zondag de douchen niet vrij of beschikbaar zijn . 

Nadien nog efkes een pintje drinken en de straffe verhalen nog eens horen van wat er het afgelopen jaar , waar ik veel gemist heb te horen . 

20:10 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

Joepie, ik kan die zondag, ik hoop dat er toch wel wat volk komt, ik zal er alleszins bij zijn!
Groetjes!!!

Gepost door: Wendy | 02-10-11

ik loop de 15e al een wedstrijd mee in Lier, dus de dag erop nog eens 15 km lopen doe ik niet, daar is m'n lichaam nog niet klaar voor helaas. Vind het wel een leuk initiatief, wie weet een volgende keer eens!

Gepost door: Ruth | 02-10-11

Ik kan ook en ik wil ook dus ik kom ook!

Gepost door: Sandy | 02-10-11

Aiii, ik ben dan juist geteld 5 dagen geopereerd aan mijn liesbreuk... Als ik mobiel ben en jullie lopen in de voormiddag kom ik graag af. Beloven is in deze omstandigheden natuurlijk wel moeilijk, maar ik doe mijn uiterste best om af te komen, beloofd!

Gepost door: Gert | 02-10-11

heel graag eens, maar 16oktober ben ik op de Flair shopping day:)

Gepost door: sandra | 02-10-11

Hey Mario, superleuk idee en ik zou er graag bij zijn... alleen... is het die dag net de marathon van Amsterdam. En dus kan ik dat weekend jammer genoeg niet. Zal voor de volgende keer zijn. Weet wel, dat door jouw initiatief destijds heel wat mensen met elkaar in contact zijn gekomen over heel België en dat die nog steeds op 1 of andere manier contact met elkaar hebben. Moet eens lezen hoe ik samen met Gert Schroons de marathon van Rome liep. Enfin, hoe Gert samen met mij liep lijkt me een betere constructie. Want hij speelde toen haas en coach, motivator en drijfveer om door te gaan tot het bittere einde. En al die samenhang, mag jij op je conto schrijven, want je legde er een basis voor. Om maar te stellen, volledig uiteengevallen... 't is gewoon veranderd naar een andere manier hé. Maar zo nog es met een groep lopen... yep dat zou wel eens leuk zijn daar in Mol. Dus zet me er volgende keer gerust bij. Grtz, Steve

Gepost door: Steve | 03-10-11

Ik zou heel graag komen maar ik loop ook in Lier de dag ervoor.
Aangezien er thuis ook nog wat moet gedaan worden, kan ik niet 2 dagen op een rij er op uit trekken. Maar in de toekomst zou ik graag eens van de partij zijn!

Gepost door: Sven | 03-10-11

ik vind het een heel leuk idee en ik zou heel graag meelopen, alleen zit onze agenda overvol tot eind november. Dus : een volgende keer graag, maar best een beetje op voorhand :-) Veel plezier daar in Mol en we zien elkaar de 15e toch he!

Gepost door: julie | 03-10-11

zondag zou ik kunnen; maar zaterdag niet. heb er zin in!

Gepost door: Jess | 03-10-11

Beste Mario,

Op de eerste plaats wil ik melden dat het mij goed doet dat je weer regelmatig een bericht plaatst op je site.
Veel mensen hebben er toch wel naar uit gekeken....je site bedoel ik.
Wat betreft het lopen met de bloggers....vindt het een schitterend idee, en hoop dat het een succes zal worden.
Ik wens u en alle andere lopers veel succes en plezier.

Gepost door: Fred | 04-10-11

Hi Mario, superidee, maar helaas, dat weekend hebben wij een uitstap gepland met de familie. Ik hoop dat er gauw nog een gelegenheid komt. Veel plezier.

Gepost door: Edith | 05-10-11

De commentaren zijn gesloten.