06-10-11

16 oktober zien we mekaar weer !!

Een paar dagen geleden poste ik de vraag of er interessen was om nog eens samen te lopen hier in mol . Er kwam toch dadelijk wat respons op en natuurlijk ook de vraag voor een andere datum want .......Nu uit ondervinding weet ik door een andere datum te kiezen er niks opgelost word . Mensen die nu toegezegd hebben zullen dan afvallen .

Dus op 16 oktober zal ik om 9 u aan de sporthal van mol ( rodekruislaan ) al de looplustigen staan op te wachten . De douchen van de sporthal zijn nadien beschikbaar voor 1.5 € , dus dat is 3 keer niks he ! Na het lopen kunnen we nog verder babbelen , tetteren met een glaasje wijn of een lekkere pint !  En weer of geen weer , er word altijd gelopen !! Tong uitsteken

De datum komt steeds dichter en dichter dat ik mijn laatste werkdag maak als werknemer . En dan sta ik op eigen benen . Spannend is dit zeker ! Maar ik heb er zin in! Meer dan ooit . Nu ben ik vooral bezig met de woning daar inorde te maken . Allle , het beperkt zich tot het aftrekken van behangpapier en het regelen van hoe anderen alles moeten komen doen . Tja als klusser sta ik niet zo hoog aangeschreven bij mijn vrouwke . Het vertrouwen om bv schilderwerken uit te voeren zitten onder het niveau van kladschilder . Op 2 nov. starten daar de werken . waterleiding en elec. moeten aangepast worden voor een keuken en een badkamer te plaatsen . Daarna word er overal quik-step gelegd en daarne zou de schilder komen om op 10 dec alles af te hebben  . Op 17 dec verhuizen wij .

Er komen een heleboel dingen nu op me af , stuk voor stuk simpelen dingen , maar die allemaal te samen een hele muur vormen . Maar er komt steeds elke dag meer en meer duidelijkheid hoe ik over de steilste muren over geraak . Vragen worden opgelost .

Hoe zie ik de toekomst van mij als sport(man) ? Nu man blijf ik zeker ! Maar sport is momenteel een beetje een bijzaak geworden . Ik doe het graag , maar op dit moment zijn er belangrijkere dingen . Eens alles goed aan het bollen is , dus als de routine gevonden is , dan zal er volgens de plannen toch een 3 - 4 keer in de week gelopen worden . Terwijl ik nu op't moment aan 2 keer per week zit . Marathon's lopen is voorlopig helemaal uit gedachten , ......of ook weer niet . Ik loop ooit nog een marathon ! Knipogen

Nog even dus ter herinering . 16 oktober om 9 u aan de sporhal in mol . een toerke van een 15 km heel traag lopen !! De bedoeling is gewoon  lopen en babbelen .....tot dan !!  

19:19 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Bijzonder jammer... maar je hebt idd een punt. Wat voor mij nu slecht uitkomt (alhoewel met Amsterdam op het programma) komt volgende keer iemand anders slecht uit en zo blijf je bezig natuurlijk. Veel plezier in ieder geval en voor jou Mario de verplichting om dat later nog eens te organiseren hé! Wel goed initiatief hoor.

Gepost door: Steve | 06-10-11

Mario,

Maak u niet druk voor de tijd die overblijft voor het sporten.
Zodra alle dingen geregeld zijn en je bent verhuist....?
Komt er meer rust in het hoofd en komt het lopen ook wel weer.
En dan kun je er weer meer tijd in gaan steken....voor het zelfde geld bevalt het rustige leven u wel met twee of drie keer lopen.
In ieder geval veel succes met de komende hectische periode.

Gepost door: Fred | 07-10-11

Dju Mario, nu ben ik er gewoon van uitgegaan dat dit in de namiddag ging plaatsvinden. Misschien omdat dat de vorige keer dat ik er bij was, ook zo was. Ik heb die nacht van zaterdag op zondag slaperkes in huis, en om om 9 u in Mol te zijn zou ik al om 8 u thuis moeten vertrekken. Spijtig, maar net wat de mensen hier schreven: het zal altijd wel voor iemand niet gaan. De volgende keer ga ik toch proberen om er weer bij te zijn, hoor!

Gepost door: Sandy | 08-10-11

De commentaren zijn gesloten.