22-10-11

We gaan vooruit ......

Het begint op te korten dat wij hier uit het centrum van Mol gaan verhuizen naar Ginderbuiten , een gehucht van Mol   . Op 2 nov. neginnen de werken aan onze woning . Keuken plaatsen , leidingen aanpassen , quik-step leggen over het hele huis , schilderen en tot slot  verhuizen en dit wel op 17 dec . Op 10 dec. zou alles moeten klaar zijn , maar ik heb toch maar een weekje extra geteld om de tegenslagen op te vangen . Ik heb goede betrouwbare stielmannen gekozen , dus dan zou dit moeten lukken .

Morgen is het voor ons Peggy haar laatste dag als kok op haar werk . Bij haar gonzen de zenuwen door haat lijf . Niet meer dan normaal  zou ik zeggen . Maandag begint ze bij ons in de winkel en zet ze dus de eerste stappen in de bakkers wereld . Ga ik dat wel kunnen ....is een vraag dat meermaals door haar hoofd speeld . Ik ben zeker van wel , al zal de 25 jaar ervaring van An , de bazin nu , nog niet te evenaren zijn . Maar dat is normaal zou ik zeggen . En uit het maken van fouten leer je het beste !

Ons huis is ook verkocht . We hadden al een tijdje iemand , maar die zat altijd maar over de prijs te zagen en deed een bod dat echt veel te laag was . Ze waren al een paar keer komen kijken en waren in gedachte al verbouwingen aan het doen . Tot ons vader op de proppen kwam en dood leuk zij , ik koop je huis ! En voor de volle pot . Zij waren al een tijdje aan het rond kijken voor een appartement in Mol maar vonden niks naar hun zin . Tja als ge van een groot huis met een super grote tuin , naar een appartemenst met een terras van 25 m² moet gaan , dan is er altijd wel iets dat de boel doet afblazen . Ons huis staat op de rand van het centrum , heeft een kleine tuin met zeer weinig onderhoud . En alles is in perfecte staat . Voor iedereen de beste oplossing denken wij nu ! Toen ik die andere kanidaat kopers aan de deur kreeg vond ik het super om te zeggen dat het verkocht is . Man man , die hadden spijt .

Het lopen is door dit alles wat naar achter geschoven . Tja je kan niet alles doen . Een dag heeft maar 24 u , wat veel te weinig is , dus ik moet keuzen maken . Maar morgen trek ik er met stefke weer op uit , en als het weer zo goed is als vandaag , dan gaan we zeker voor 18 - 20 km of anders uitgedrukt , een kleine 2 uurtjes lopen .   

11:29 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Spannend!!! Veel plezier morgen hé, ik blijf morgen ne keer lekker lang in mijn bedje liggen, zalig!!!

Gepost door: Wendy | 22-10-11

Dat begint te korten hé ! Peggy gaat dat zeker kunnen , maar ik kan me best wel voorstellen dat ze zenuwachtig is, je krijgt als zelfstandige een hoop verantwoordelijkheden hé!
Hou uw portemoné maar al klaar , want die loopschoenen ga je moeten kopen :-) .
Al een geluk dat die mensen zo getalmd hebben , hadden ze direct akkord geweest met de prijs , dan hadden uw ouders nu misschien spijt . T'zal ze leren het onderste uit de kan halen ;-)
Loop ze nog hé en heel veel succes met de werken ! groetjes

Gepost door: Jetty | 23-10-11

het aftellen kan nu echt beginnen hé! Ik wens jullie alvast héél véél succes toe met de verhuis en de nieuwe zaak binnenkort!!

Gepost door: Ruth | 24-10-11

Amai , van een verandering gesproken in jullie leven. Ik wens jullie héél véélsucces toe...ene... nie vergeten af en toe nog eens de loopschoentjes aan te binden.
Groetjes Natalie

Gepost door: Natalie | 03-11-11

Amai , van een verandering gesproken in jullie leven. Ik wens jullie héél véélsucces toe...ene... nie vergeten af en toe nog eens de loopschoentjes aan te binden.
Groetjes Natalie

Gepost door: Natalie | 03-11-11

Voor jou ook een gelukkig, gezond en sportief 2012 gewenst!!! Met hopelijk schitterende resultaten.

Gepost door: Natalie | 01-01-12

Voor jou ook een gelukkig, gezond en sportief 2012 gewenst!!! Met hopelijk schitterende resultaten.

Gepost door: Natalie | 01-01-12

De commentaren zijn gesloten.