22-10-11

We gaan vooruit ......

Het begint op te korten dat wij hier uit het centrum van Mol gaan verhuizen naar Ginderbuiten , een gehucht van Mol   . Op 2 nov. neginnen de werken aan onze woning . Keuken plaatsen , leidingen aanpassen , quik-step leggen over het hele huis , schilderen en tot slot  verhuizen en dit wel op 17 dec . Op 10 dec. zou alles moeten klaar zijn , maar ik heb toch maar een weekje extra geteld om de tegenslagen op te vangen . Ik heb goede betrouwbare stielmannen gekozen , dus dan zou dit moeten lukken .

Morgen is het voor ons Peggy haar laatste dag als kok op haar werk . Bij haar gonzen de zenuwen door haat lijf . Niet meer dan normaal  zou ik zeggen . Maandag begint ze bij ons in de winkel en zet ze dus de eerste stappen in de bakkers wereld . Ga ik dat wel kunnen ....is een vraag dat meermaals door haar hoofd speeld . Ik ben zeker van wel , al zal de 25 jaar ervaring van An , de bazin nu , nog niet te evenaren zijn . Maar dat is normaal zou ik zeggen . En uit het maken van fouten leer je het beste !

Ons huis is ook verkocht . We hadden al een tijdje iemand , maar die zat altijd maar over de prijs te zagen en deed een bod dat echt veel te laag was . Ze waren al een paar keer komen kijken en waren in gedachte al verbouwingen aan het doen . Tot ons vader op de proppen kwam en dood leuk zij , ik koop je huis ! En voor de volle pot . Zij waren al een tijdje aan het rond kijken voor een appartement in Mol maar vonden niks naar hun zin . Tja als ge van een groot huis met een super grote tuin , naar een appartemenst met een terras van 25 m² moet gaan , dan is er altijd wel iets dat de boel doet afblazen . Ons huis staat op de rand van het centrum , heeft een kleine tuin met zeer weinig onderhoud . En alles is in perfecte staat . Voor iedereen de beste oplossing denken wij nu ! Toen ik die andere kanidaat kopers aan de deur kreeg vond ik het super om te zeggen dat het verkocht is . Man man , die hadden spijt .

Het lopen is door dit alles wat naar achter geschoven . Tja je kan niet alles doen . Een dag heeft maar 24 u , wat veel te weinig is , dus ik moet keuzen maken . Maar morgen trek ik er met stefke weer op uit , en als het weer zo goed is als vandaag , dan gaan we zeker voor 18 - 20 km of anders uitgedrukt , een kleine 2 uurtjes lopen .   

11:29 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (7) |  Facebook

06-10-11

16 oktober zien we mekaar weer !!

Een paar dagen geleden poste ik de vraag of er interessen was om nog eens samen te lopen hier in mol . Er kwam toch dadelijk wat respons op en natuurlijk ook de vraag voor een andere datum want .......Nu uit ondervinding weet ik door een andere datum te kiezen er niks opgelost word . Mensen die nu toegezegd hebben zullen dan afvallen .

Dus op 16 oktober zal ik om 9 u aan de sporthal van mol ( rodekruislaan ) al de looplustigen staan op te wachten . De douchen van de sporthal zijn nadien beschikbaar voor 1.5 € , dus dat is 3 keer niks he ! Na het lopen kunnen we nog verder babbelen , tetteren met een glaasje wijn of een lekkere pint !  En weer of geen weer , er word altijd gelopen !! Tong uitsteken

De datum komt steeds dichter en dichter dat ik mijn laatste werkdag maak als werknemer . En dan sta ik op eigen benen . Spannend is dit zeker ! Maar ik heb er zin in! Meer dan ooit . Nu ben ik vooral bezig met de woning daar inorde te maken . Allle , het beperkt zich tot het aftrekken van behangpapier en het regelen van hoe anderen alles moeten komen doen . Tja als klusser sta ik niet zo hoog aangeschreven bij mijn vrouwke . Het vertrouwen om bv schilderwerken uit te voeren zitten onder het niveau van kladschilder . Op 2 nov. starten daar de werken . waterleiding en elec. moeten aangepast worden voor een keuken en een badkamer te plaatsen . Daarna word er overal quik-step gelegd en daarne zou de schilder komen om op 10 dec alles af te hebben  . Op 17 dec verhuizen wij .

Er komen een heleboel dingen nu op me af , stuk voor stuk simpelen dingen , maar die allemaal te samen een hele muur vormen . Maar er komt steeds elke dag meer en meer duidelijkheid hoe ik over de steilste muren over geraak . Vragen worden opgelost .

Hoe zie ik de toekomst van mij als sport(man) ? Nu man blijf ik zeker ! Maar sport is momenteel een beetje een bijzaak geworden . Ik doe het graag , maar op dit moment zijn er belangrijkere dingen . Eens alles goed aan het bollen is , dus als de routine gevonden is , dan zal er volgens de plannen toch een 3 - 4 keer in de week gelopen worden . Terwijl ik nu op't moment aan 2 keer per week zit . Marathon's lopen is voorlopig helemaal uit gedachten , ......of ook weer niet . Ik loop ooit nog een marathon ! Knipogen

Nog even dus ter herinering . 16 oktober om 9 u aan de sporhal in mol . een toerke van een 15 km heel traag lopen !! De bedoeling is gewoon  lopen en babbelen .....tot dan !!  

19:19 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (3) |  Facebook

02-10-11

Trainen we nog eens samen ?

We zijn goed bezig ..........? Denk ik toch he . Maar als't gedacht al goed zit , dan zal't zo wel zijn zeker ? Dat ik nog altijd goed gevulde dagen heb , is niet anders dan vroeger . Wel iets minder gericht op het lopen en het maken van schema's , maar gewoon anders . Het maken van schema's en de hele toestand rond de webloglopers heb ik altijd zeer tof gevonden en zeer graag gedaan , maar keuzes  moeten nu eenmaal gemaakt worden . Toch zit ik soms wel even te denken om nog eens samen te lopen hier in mol voor hen die geinterreseerd zijn . Gene hele poech-pach , maar gewoon een toerke lopen van een 15 km en nadien iets drinken . En dat het traag lopen is , zal wel moeten want de snelheid zit er bij mij niet meer in zoals ooit geweest is . Wanneer is de vraag nog . Ik zat te denken aan zondag 16 oktober , maar ik moet nog even navragen of ik dan de douchen van de sporthal kan hebben .

Van een paar mensen weet ik al die die interessen hebben en er zeker zullen zijn als ik dit nog eens moest doen . 1 ding is zeker , of er nu 1 of 2 of .........weet ik veel hoeveel  er komen , ik zal die dag zeker lopen . Maar het zou fijn zijn de volledig uiteen gevallen bloggers nog eens samen te zien . 

 

laat even een reactie bij interessen ! 

De datum kan mogelijk nog aangepast worden naar een zaterdag als op zondag de douchen niet vrij of beschikbaar zijn . 

Nadien nog efkes een pintje drinken en de straffe verhalen nog eens horen van wat er het afgelopen jaar , waar ik veel gemist heb te horen . 

20:10 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (11) |  Facebook