24-03-12

De eerste zonneschijn ....

de eerste zomerdagen van het jaar . Het is hier niet anders dan waar ik vroeger woonde , maar met dit weer verander ik helemaal van stemming . Ook de klanten in de winkel zijn veel gemoedelijker . Ik zelf probeer deze dagen al mijn vrije tijd buiten door te brengen . Klusjes zoals de tuin die ik onder handen neem . Allee tuin.......een redelijk grote siervijver die nog aangepand moet worden . Maar ik ben brgonnen met het afspuiten van de betonnen platen . Die zagen er echt niet meer uit . Hedlemaal groen geworden , maar nu weer zo goed als nieuw . 

Maar ook zoals nu gewoon genieten met de laptop , de krant , een tasje koffie op ons teras . De vissen die vechten om eten en daarbij de nodige show verkopen , echt leuk om naar te kijken .

Morgen vroeg vertrek ik weer samen met stefke voor ons wekelijkse toerke lopen . Een dikke 12 km mogen het zeker zijn voor mij . Rustig tegen 5.30 min/km  . Onder tussen zit ik ook een beetje verveeld met been krampen . Zo achteraan mijn bil . En niet met steken die op en af gaan , maar een constante zeurende pijn of nog beter te vergelijken met stijf na de marathon .

Ik loop te weinig denk ik !! :-)

Nu maandag zijn wij uitgenodigt door een firma die hier levert om de kazerne van kleine breugel te gaan afzien met vip kaarten voor een diner daar ter plaatsen . Kijk er al naar uit . Heeft me deze week wel veel werk beazorgd door dat ik deze dag er a uit oest werken om dus maandag vroeg gedaan ge hebben .

En nu buiten slapen se om straks toch een beetje fit te zijn .

Ik wens alle sportievelingen die nu of binnekort weer een grootse prestatie gepland hebben , heel veel succes ! En mogen julie allen je doel berijken !!

12:33 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Vreemd, zit met zelfde "kwetsuur".

Greetzzzz

Gepost door: Francis | 24-03-12

Mario,

Ik heb ook een betere goesting in alle dingen zoals jullie zeggen.
Werd er wel eens humeurig van als het weer begon te regenen.
Maar zodra de zon schijnt is de stemming bij mij geheel anders.
Wat het lopen betreft....ik kan nu meer genieten van een afstand als vroeger.
Ik was teveel competitief bezig met hardlopen....altijd maar sneller en verder.
En als in nu de schoenen aantrek voor een tocht kan ik anders genieten.
Maar ik dat jij precies weet wat ik bedoel....zou zeggen veel plezier met U tochtje.

Gepost door: fred | 30-03-12

De commentaren zijn gesloten.