27-01-14

Het gaat prima !

Vorige week heb ik er een stevige week van gemaakt . 73 km heb ik toen op de teller gezet , en dat is toch al een hele tijd geleden dat ik zoveel km in 1 week gelopen heb . En het voelt  geweldig . Niks vermoeid , en die drang naar meer is er terug . Deze week gaat het aan totaal volume iets minder zijn . Morgen ga ik versnellingen doen op de piste . 8 x 100 met telkens rust tot hartslag onder de 100 is met een max van 2 min.  dan 2 km loslopen en 6 x 200 m en dan jog ik naar huis . In totaal zal ik dan wel aan een 13 km komen .

Woensdag ga ik rustig loslopen . Gewoon op gevoel een beetje genieten zonder veel naar tijd snelheid of hartslag te zien . 1 regel , ik mag niet moe worden !! Donderdag gaat een wisselloop worden van een 12 km . 2 km opwarmen en dan 2 min stevig lopen met een max hartslag van 165 en dan 4 min loslopen en dus die hartslag goed te laten zakken zonder echt te rusten .

Donderdag een tempo loopje van een 8 km  aan hartslag 145 - 150 en vrijdag is het een rustdag net als vandaag !

Zaterdag een progressieve duurloop van 12 - 15 km . Maar hier moet ik altijd wel met een heel afwachtende houding praten omdat ik dan een redelijke drukke nacht achter de rug heb , en het gevoel me er soms toe dwingt dit bij te sturen .

Zondag doe ik weer een duurloop van een 23 - 25 km

Zo is de hele week weer ingevuld .

 

18:57 Gepost door marathonmanneke | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.